Måndag, och ny vecka! Jag hoppas att ni alla har haft en fin helg och att ni är redo för en ny vecka med nya intryck, upplevelser och förhoppningsvis saker som får er att må gott. Det är redan mitten på januari och allt som har med julen att göra är det dags att städa ut. Rätt skönt tycker jag! Hur mysig julen än är så tycker jag det känns skönt med en ny start och ljusare tider. Jag känner mig väldigt redo för det som kolla skall och en vår full av roliga projekt. Jag ser fram emot att berätta allt er för snart!

I helgen besökte jag TV4 och Nyhetsmorgon för att ge tips på hur man får bort julens alla fläckar. Om ni missade det kommer klippet här: 

https://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/st%C3%A4da-ut-julen-s%C3%A5-blir-du-av-med-granen-och-st%C3%B6ket-efter-julen-11960246

Ha nu en jättefin måndag och glöm inte att vara rädda om er! 

Publicerat av:Marleneshusmorstips

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.