marleneshusmorstips

Jag är nog inte ensam om att flitigt använda svarta jeans, det är inte bara snyggt utan också väldigt användbart och de passar till det mesta. Men lika mycket som jag älskar dem ogillar jag starkt när den svarta färgen börjar blekna… Men som tur är finns det husmorstips att ta till för att snabbt åtgärda problemet. Och vet ni vad det bästa är? Det är hur enkelt som helst!

Gör såhär:

Lägg byxorna i en hink med vatten och ättika. Cirka 5 liter vatten till cirka 1/2 dl ättika. Låt byxorna ligga i hinken en stund innan du tvättar dem och de kommer att behålla färgen längre. Hur enkelt som helst, eller hur?

Lycka till!

Publicerat av:Marleneshusmorstips

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.