mar

Varmt välkomna till min blogg! En blogg där jag kommer att samla massor av beprövade husmorstips, städtips och knep för att förhoppningsvis få er att tycka att det där med städning och tvättning är roligt. För den glädjen kan alla hitta, det lovar jag!  Alla är kanske inte blir lika passionerade som jag är, men det handlar mycket om knep, kunskap och rutiner, samt att välja rätt redskap och produkter. Och det är just vad jag kommer att dela med mig av till er.

Det finns en djungel av kemisktekniska produkter men faktum är att det oftast räcker med det du har hemma i ditt skafferi för att få rent eller ta bort fläckar. Att lägga pengar på dyra städprodukter är inte bara onödigt för plånboken, utan även skadligt för miljön. Jag kommer därför lära dig hur du blandar dina egna miljösmarta rengöringsprodukter och ge dig tips på hur du kan städa och få bort fläckar med miljövänligare alternativ.

Nu kör vi!

Kram Marléne

Publicerat av:Marleneshusmorstips

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.